5 شهریور 1400 توسط امیر قوامی 0 دیدگاه

نکاتی در روز اسباب کشی که باید به خاطر داشته باشیم

اسباب کشی معمولا از کارهای سخت و خسته کننده است که همه حداقل یک بار در زندگی تجربه می‌کنند. انجام این عمل به روش صحیح و درست سختی‌های اسباب کشی را کم کرده و جلوی آسیب و زحمت را می‌گیرد. اسباب کشی پروسه‌ای طولانی دارد و برای بسیاری از افراد استرس زاست. اما با آگاهی از نکاتی در روز اسباب کشی و برنامه ریزی درست می‌توان به راحتی از آن عبور کرد.

در حالت کلی برای انجام اسباب کشی درست نیاز است تا از روش‌های کاهش هزینه‌های باربری، فوم بسته بندی لوازم خانگی، روش بسته بندی ظروف چینی و نکات باربری و حمل بار اطلاع داشته باشید. در این مقاله به بررسی این نکات و روش‌های بسته بندی بار و باربری در روز اسباب کشی خواهیم پرداخت.

نکاتی در روز اسباب کشی بسته بندی

بسته بندی بار در اسباب کشی مهم ترین نکاتی در روز اسباب کشی 

افراد معمولا هفته‌ها پیش از اسباب کشی به بسته بندی بار و اثاثیه منزل و جمع کردن لوازم خانه مشغول می‌شوند. عده‌ای نیز برای اینکه زندگی روزمره‌شان مختل نشود بسته بندی را به چند روز آخر و حتی روز باربری موکول می‌کنند. در هر حالت رعایت نکات بسته بندی به حفظ سلامت اشیا هنگام جابجایی کمک کرده و از خستگی کار می‌کاهد. در پایین به چند مورد از نکات بسته بندی بار صحیح خواهیم پرداخت.

1) وسایل مورد نیاز برای بسته بندی کامل لوازم را تهیه کنید. این وسایل شامل چسب، کارتن، جعبه، ماژیک و وسایل میان لوازم شکستی مثل روزنامه و پلاستیک حباب دار هستند.

2) لوازم غیر ضروری و کهنه را که نیاز به جابجایی ندارند و دورریز هستند جدا کنید.

3) لوازم را به دقت و با پوشش‌های محافظ در کارتن‌ها و نایلون‌ها بسته بندی کنید. حتما مبل‌های پارچه‌ای و تشک تخت را کاور کنید تا حین حمل کثیف نشود.

4) راه عبور وسایل را مشخص کرده و خالی کنید تا هنگام عبور هنگام باربری لوازم آسیب نبینند.

5) بر روی هر کارتن نام محتویات را بنویسید تا هنگام تخلیه راحت‌تر باشید.

6) لوازم خوراکی را در ظرف‌های مخصوص فریز کنید.

7) لوازم و اشیای گران بها را در کیف‌های مناسب حمل کنید.

8) جعبه‌های بزرگ را ترکیبی از لوازم سنگین و سبک بچینید تا وزن آن بیش از حد نشود.

9) برای تعویض لوازم قدیمی و خرید لوازم جدید اقدام کنید. زمان اسباب کشی بهترین زمان برای این کار است.

10) روی آینه‌ها به حالت ضربدری چسب بچسبانید.

11) لوازم سبک مانند لباس‌ها را در کمد‌های دراور‌ها و کشو‌ها قرار داده و آنها را با پلاستیک مخصوص حمل بار بسته بندی کنید.

12) یخچال را 24 ساعت قبل از اسباب کشی از برق بکشید تا روز اسباب کشی وسایلتان خیس نشود.

13) کشوهای قاشق را سلفون پیچی کنید تا نیازی به خالی کردنشان نباشد.

باربری و جابجایی در روز اسباب کشی

معمولا در روز اسباب کشی مشکلات و خستگی‌های بسیاری وجود دارد که برای کنترل و انجام تمامی کارها به درستی و به دور از خستگی، نیاز به برنامه ریزی و رعایت نکاتی خواهد بود. نکاتی که باید در روز اسباب کشی و حین باربری رعایت کنیم جنبه‌های متنوعی دارند که به توضیح هر یک می‌پردازیم.

1) حتما روز قبل اسباب کشی خواب کافی داشته باشید تا روز بعد انرژی و سحرخیزی لازم را داشته باشید.

2) پوشیدن لباس مناسب در روز باربری، هماهنگی‌های مربوط به هزینه‌ها، تعیین مسیر جدید منزل و چک کردن لیست با لوازم را فراموش نکنید.

3) بالش‌ها و پتوها را در کیسه‌هایی قرار داده و آن‌ها را نزدیک لوازم شکستنی بگذارید تا از آسیب به لوازم جلوگیری شود.

4) شرکت‌های بسیاری وجود دارند که اعمال باربری و اسباب کشی را برای شما انجام می‌دهند. با استفاده از خدمات این شرکت‌ها در واقع کار را به کاردان سپرده و خودتان را از تمامی زحمات اسباب کشی خلاص می‌کنید. جالب است بدانید که تعدادی از این شرکت‌ها علاوه بر باربری بسته بندی بار و باز کردن و چیدن بار را نیز انجام می‌دهند. برای راحتی خیال و جلوگیری از آسیب به لوازم حین باربری نظارت بر باربری و جمع کردن وسایل توسط کارگران  توصیه می‌شود.

نکاتی در روز اسباب کشی که بعد از آن باید رعایت شود

کارهایی که باید پس از اسباب کشی انجام دهید

پس از آنکه تمام وسایل جابه‌جا شدند بر طبق لیست لوازم می‌توان شروع به چیدمان کرد. اسم‌هایی که از قبل بر روی کارتن‌ها نوشته‌اید شما را در پیدا کردن آن‌ها کمک خواهد کرد. توصیه می‌کنیم هنگام تخلیه بار جعبه مربوط به هر بخش منزل را در همانجا قرار دهید تا مجبور به حمل دوباره نشوید.

بهتر است اول به سراغ آشپزخانه بروید و وسایلی ضروری مثل گاز و یخچال را روشن کنید.

توجه کنید که حتما نیاز نیست تمامی لوازم را در روز اول بچینید. سعی کنید لوازم ضروری را آماده کرده و بقیه لوازم خانگی را در روزهای دیگر و کم کم بچینید.

پس از گذاشتن کفپوش‌ها از قبیل موکت و فرش، بهتر است لوازم استراحتی چون تخت خواب‌ها را در اتاق‌ها بگذارید و پرده‌های اتاق را نصب کنید.

نصب سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی نیز از اعمال ضروری است.

در حالت کلی برای انجام اسباب کشی، بسته بندی بار و باربری می‌توانید از افراد مجرب و شرکت‌های باربری استفاده کنید. در این حالت خسارات و خستگی ناشی از اسباب کشی بسیار کاهش خواهد یافت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *